Infra4Health i150

€ 3.950,00
Bekijk in onze showroom

IN ÉÉN OOGOPSLAG

  • Serie: Infra4Health
  • 3 personen
  • 150 x 110 x 200 cm
  • 6x Full spectrum

SAUNA SPECIFICATIES

EXTRA OPTIES

 GROTE VOORRAAD

 & SNELLE LEVERING

 HOOGSTE KWALITEIT

 & BESTE GARANTIE

 DE BESTE SERVICE

 DOOR ONZE SPECIALISTEN

 INSTALLATIE

 DOOR EIGEN MONTEURS

SOORTEN INFRAROOD STRALERS

Full Spectrum
De Full Spectrum heater in de infraroodcabine’s van Legend Wellness zijn de nummer 1 op therapeutisch gebied. Dankzij 15% lange-, 58 midden- en 27 korte golf infraroodstraling zorgt deze heater voor pijnverlichting in spieren en gewrichten, en ontgift het lichaam.

Carbon
In en aantal infraroodcabine’s (bijvoorbeeld in de Enjoy Life serie) zijn ook carbon panelen aanwezig. De uitsluitend lange golf infraroodstraling is goed voor de huid, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft een anti-cellulitis werking. Ook geeft deze heater een extra warmte boost waardoor de infraroodcabine nét iets heter wordt. Carbon infrarood bestaat uit 100% lange golf straling.

Verschillende Houtsoorten

Red Cedar
Red Cedar heeft van nature een aantal eigenschappen waardoor de houtsoort perfect geschikt is voor het gebruik in infraroodcabine’s. Red Cedar is perfect geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld in badkamers. Red Cedar heeft tevens en heerlijke geur die vele omschrijven als ‘die typische sauna geur’.

Hemlock
Hemlock is en stabiele houtsoort met een fijne structuur en is vrij van knoesten. Het hout is uitermate geschikt voor het gebruik in een infraroodcabine omdat het vor een gelijkmatige warmte afgifte zorgt.

Alle cabine’s van Legend Wellness worden vervaardigd uit FSC gecertificeerd hout. Wij willen enkel het beste hout voor onze cabines en uiteraard ook dat dit verantwoord wordt geoogst en herplant.

ALTIJD WARME VOETEN

Dankzij carbon panelen in de vloer(Enjoy Life serie) of verwarmde keramische tegels(Infra4Health serie) heeft u nooit meer last van koude voeten in uw infraroodcabine!

ENERGIEZUINIG

Onze infraroodsauna’s zijn zeer energiezuinig.
Een gemiddeld verbruik per sessie kost omgerekend ongeveer € 0,25.

EXTRA OPTIES

Maak uw sauna compleet met leuke handige extra's

Kleurtherapie LED unit

Infrarood sauna geuren

Ergonomische rugleuning