Infra4Health iCombi

€ 6.950,00
Bekijk in onze showroom

IN ÉÉN OOGOPSLAG

  • Serie: Infra4Health
  • 4-5 personen
  • 220 x 200 x 200 cm
  • 10x Full spectrum

SAUNA SPECIFICATIES

De iCombi is een combinatie model van een infraroodcabine en Finse sauna van Legend Wellness. Dit model beschikt over alle unieke eigenschappen waar Legend Wellness bekend om staat. Het is de enige infrarood cabine in deze prijsklasse welke is voorzien van originele Quartz-stralers.

Soort stralers

Quartz stralers zijn de meest effectieve A-B-C infrarood stralers op de markt. De ruim 20cm grotere stralers geven zowel korte-, midden- als lange golf (ook wel fullspectrum genoemd). Dit is veel effectiever dan standaard cabines met halogeenstralers, waarbij een een rood filter voor de ‘infrarood gloed’ zorgt.

Het voordeel van Quartz stralers:

  • Werkt tot 60% beter dan een halogeenstralers
  • Volledig veilig en minder hoge oppervlakte temperatuur
  • Zeer korte opwarmtijd: Direct te gebruiken
  • Meest zuivere vorm van A-B-C Infrarood

Houtsoort

De volledige Legend Wellness cabine is vervaardigd uit FSC gecertificeerd hout.

Wij willen enkel het beste hout voor onze cabines en uiteraard ook dat dit verantwoord wordt geoogst en herplant.

Daar bent u bij ons dus van gegarandeerd.

Instelbare zones

Onze infraroodcabines hebben 3 zones. Die u onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken, of allen tegelijk.

Het voordeel hiervan is dat u zelf kan kiezen welk deel van de stralers u gebruikt.

Dit is extra prettig als u met meerdere personen in de cabine zit. Voor een demonstratie hiervan bent u altijd welkom in onze showrooms.

Kleurentherapie

Verschillende kleuren licht hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand. Het is erg rustgevend om bijvoorbeeld met een blauwe of groene kleur licht in de infraroodcabine te zitten. Dat verandert de sfeer van uw sessie.

Onze cabines zijn uitgerust met de meest professionele kleurentherapie unit die verkrijgbaar is, die zit in het plafond van de cabine en is met een afstandsbediening te bedienen. Ook zitten er achter de rugleuningen nog extra LED strips verwerkt waardoor u echt in een hele relaxte sfeer komt te zitten.

Vooral in de winter krijgt het menselijk lichaam een tekort aan vitamine D. De oorzaak daarvan is een tekort aan zonlicht, daglicht. In de Infra4health cabines zit standaard een vergelijkbare daglicht therapie lamp. Deze is gemakkelijk in te stellen met de kleurtherapie zeer krachtig en echt goed tegen de winterdip.

EXTRA OPTIES

 GROTE VOORRAAD

 & SNELLE LEVERING

 HOOGSTE KWALITEIT

 & BESTE GARANTIE

 DE BESTE SERVICE

 DOOR ONZE SPECIALISTEN

 INSTALLATIE

 DOOR EIGEN MONTEURS

SOORTEN INFRAROOD STRALERS

Full Spectrum
De Full Spectrum heater in de infraroodcabine’s van Legend Wellness zijn de nummer 1 op therapeutisch gebied. Dankzij 15% lange-, 58 midden- en 27 korte golf infraroodstraling zorgt deze heater voor pijnverlichting in spieren en gewrichten, en ontgift het lichaam.

Carbon
In en aantal infraroodcabine’s (bijvoorbeeld in de Enjoy Life serie) zijn ook carbon panelen aanwezig. De uitsluitend lange golf infraroodstraling is goed voor de huid, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft een anti-cellulitis werking. Ook geeft deze heater een extra warmte boost waardoor de infraroodcabine nét iets heter wordt. Carbon infrarood bestaat uit 100% lange golf straling.

Verschillende Houtsoorten

Red Cedar
Red Cedar heeft van nature een aantal eigenschappen waardoor de houtsoort perfect geschikt is voor het gebruik in infraroodcabine’s. Red Cedar is perfect geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld in badkamers. Red Cedar heeft tevens en heerlijke geur die vele omschrijven als ‘die typische sauna geur’.

Hemlock
Hemlock is en stabiele houtsoort met een fijne structuur en is vrij van knoesten. Het hout is uitermate geschikt voor het gebruik in een infraroodcabine omdat het vor een gelijkmatige warmte afgifte zorgt.

Alle cabine’s van Legend Wellness worden vervaardigd uit FSC gecertificeerd hout. Wij willen enkel het beste hout voor onze cabines en uiteraard ook dat dit verantwoord wordt geoogst en herplant.

ALTIJD WARME VOETEN

Dankzij carbon panelen in de vloer(Enjoy Life serie) of verwarmde keramische tegels(Infra4Health serie) heeft u nooit meer last van koude voeten in uw infraroodcabine!

ENERGIEZUINIG

Onze infraroodsauna’s zijn zeer energiezuinig.
Een gemiddeld verbruik per sessie kost omgerekend ongeveer € 0,25.

EXTRA OPTIES

Maak uw sauna compleet met leuke handige extra's

Kleurtherapie LED unit

Infrarood sauna geuren

Ergonomische rugleuning